Page 85 - Mijn Gezondheid Bijbel 1
P. 85

MIJN GEZONDHEID BIJBEL 1


                 Er is een effect dat een zeewierpakking op mijn lichaam heeft,
             mijn huid helemaal bedekkend tot aan mijn nek, en mijn lichaam
             dat plakt op de tafel waarop ik lig en de muziek die me helpt om nog
             meer te ontspannen. Wat een traktatie!
                 Ik doe dit niet heel vaak, maar als ik het doe, ben ik weer dankbaar
             voor dit heerlijke moment.
                 Algen zijn eencellige plantenmicro-organismen, bewoners van
             zeeën en meren, waarvan er meer dan 25.000 verschillende klassen
             zijn, die al meer dan 2,4 miljard jaar bestaan. Maar algen zijn er niet
             alleen voor lichaamsbehandelingen. We kunnen ook profiteren van
             algen wanneer we ze in ons dieet opnemen. Algen hebben over het
             algemeen een zeer hoog percentage plantaardig eiwit. Algen hebben
             de eigenaardigheid dat ze chemicaliën om hen heen, omzetten in
             vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren en enzymen, etc. Algen
             zijn een complete voedselbron, met ongeveer 50 tot 60 voedingsstoffen.
             De algen die mijn voorkeur hebben zijn Chlorella en Spirulina.



             Chlorella

                 Chlorella is een van mijn favoriete algen. Het heeft heel bijzondere
             kwaliteiten. De belangrijkste eigenschap is dat het een voedsel is met
             alkalische eigenschappen. Daarom veroorzaakt het geen zuurgraad
             in het lichaam, maar de gewenste hoge PH-waarde of alkalisch base.
             Tegenwoordig gaat ons lichaam heel snel in een zure toestand vanwege
             slechte eetgewoonten.
                 De wanden van Chlorella hebben drie lagen die niet kunnen
             worden verteerd door mensen. De meest bijzondere eigenschap van
             deze wanden is om gifstoffen, zware metalen en chemicaliën aan te
             trekken en te binden. De extreme hardheid van de wanden betekent
             dat ze onder normale omstandigheden niet verteerbaar zijn. Daarom
             kunnen wij normaal gesproken, als we ze eten, niet de voedingsrijkdom
             ontvangen die binnenin hen zit. De Japanners hebben een bijzondere



                                           71
   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90